Werkwijze

Kroes Glazenwasserij heeft al jaren vele projecten onder zijn hoede. Een heldere communicatie met de opdrachtgever, een flexibele inzet en kwaliteitswerk liggen hieraan ten grondslag.

Voor elke situatie worden de reinigingsmethoden en producten zorgvuldig afgestemd.
Deze zijn altijd in overeenstemming met de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Kortom: geen raam is te hoog gegrepen!

Schoonmaak

Panden
Het intern reinigen van panden voor zowel de particuliere als zakelijke sector. Hierbij valt te denken aan stofzuigen, dwijlen en reinigen van inventaris.

Vloerreiniging
Bij het reinigen zal uw vloer weer gaan stralen. Dit wordt uitgevoerd aan de hand van de specificaties van uw vloer, zodat dit altijd op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Sanitair
Het reinigen van badkamers en toiletten. Een schoon sanitair is belangrijk voor de hygien√ę en gemoedstoestand van gebruikers.

Glasbewassing

Glasreiniging
Een schoon uiterlijk van uw huis of bedrijfspand is belangrijk voor de uitstraling naar buiten toe. Het regelmatig bijhouden van uw ramen en kozijnen zorgt voor een verlengde levensduur van het glas. Wij kunnen uw binnenramen handmatig weer in een uitstekende staat brengen. Voor de buitenramen passen wij een osmose-systeem toe, waardoor het schoonmaken van de ramen in een hoog tempo wordt uitgevoerd.

Dienstverlening

Gevelreiniging
Voor als u de muren er weer uit wil laten zien als nieuw. Met het regelmatig reinigen van uw gevel voorkomt u toekomstige schade, zoals waterschade en scheuren in uw huis. Ook bij ongewenste graffiti kunnen wij er voor zorgen dat dit wordt verwijderd van uw vastgoed.

Ontruimen
Wij kunnen u de helpende hand bieden bij het ontruimen van ongewenst inventaris.

Neem contact op voor een afspraak.